Excellent vlees,
om je tanden in
te zetten
Bistro Bistecca staat gekend voor zijn excellent vlees. De beste stukken, de perfecte rijping en malsheid, met liefde bereid. Krijg je graag wat uitleg over het stuk vlees op je bord? Daarvoor komt Lorenzo met plezier zijn keuken uit.
Lokale leveranciers
Lorenzo en Sharon werken samen met lokale leveranciers en stemmen hun menukaart af op dat aanbod. Zo heb je steeds de beste stukken op je bord. Je proeft hier exclusieve vleessoorten, met certificaat. Elk stuk is door Lorenzo geselecteerd bij Mitera en rijpt tot de perfectie bij Butcher Buyse.
Wat je zelf doet, doe je beter, dachten Sharon en Lorenzo. Daarom kweken ze nu ook hun eigen Anguskoeien. De dieren grazen vlakbij, in optimale omstandigheden, onder het toeziend oog van de vaste slager en Lorenzo zelf. Dat is de beste garantie voor wat jij op je bord krijgt.
Ervaar de passie op uw bord
Naar de voorliefde voor vlees bij Lorenzo hoef je niet zo ver te zoeken. Hij is allergisch voor vis en schaaldieren. Dat hij het vleesaanbod dan ook door en door kent, is een rechtstreeks gevolg. Vaste souschef Matthias, die al jaren deel uitmaakt van het dreamteam Bistro Bistecca, ontfermt zich over de visgerechten. Wat je ook verkiest: je krijgt sowieso pure smaken op je bord.